BAŞKAN ŞAHİN ÖĞRENCİLERİ MEZUNİYET TÖRENİNDE YALNIZ BIRAKMADI

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, okullarda düzenlenen mezuniyet törenlerine katıldı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
12 Haziran 2023 Pazartesi 13:19
15 Okunma
BAŞKAN ŞAHİN ÖĞRENCİLERİ MEZUNİYET TÖRENİNDE YALNIZ BIRAKMADI

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, okullarda düzenlenen mezuniyet törenlerine katıldı.


Mezuniyet töreninde öğrenciler diplomalarını almanın mutluluğunu yaşarken, aileleri de çocuklarını gururla izledi.

Başkan Şahin, törende yaptığı konuşmada öğrencilerin emeklerinin karşılığını aldıklarını ve yeni bir yaşama adım attıklarını belirterek, öğrencilerin geleceğe umutla bakmalarını ve hayallerini gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürmelerini tavsiye etti.

Şahin, öğrencilere hayatlarının geri kalanında da başarılar diledi. Başkan Şahin, eğitimin önemine vurgu yaparak, “Gençlerimizin kendilerini geliştirmeye ve hayallerini gerçekleştirmeye devam etmeleri gerekiyor. Mezuniyet törenlerimiz, öğrencilerimizin eğitim hayatlarında bir dönemi tamamladıkları ve yeni bir başlangıç yapacakları anlamlı etkinlikler oldu. Bu özel gün öğrencilerin emeklerinin karşılığını aldıkları ve gelecekleri için umut dolu bir adım attıkları bir kutlama niteliğinde” dedi.


Törene Başkan Şahin'in yanı sıra ilçedeki diğer protokol üyeleri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle