BAŞKAN ŞAHİN'DEN EĞİTİM MÜJDELERİ

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçelerinde depreme uygun olmadığı için yıkılan Atatürk Ortaokulu'nun yapımına başlanacağı açıkladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Haziran 2022 Salı 13:44
112 Okunma
BAŞKAN ŞAHİN'DEN EĞİTİM MÜJDELERİ
banner15

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçelerinde depreme uygun olmadığı için yıkılan Atatürk Ortaokulu'nun yapımına başlanacağı açıkladı.


Başkan Şahin, geçtiğimiz gün Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Bilecik'te geldiğini hatırlattı. Burada kendisiyle görüşme imkanı sonrası ilçeleri için güzel bir haber aldığını anlatan Başkan Şahin, "Osmaneli eğitim taleplerimizin de görüşüldüğü toplantı sonrası Bakanımız, yıkılan ve güçlendirmesi mümkün olmayan Atatürk Ortaokulu yapımın onayı verildiğini belirtti. Osmaneli İlköğretim okulu yapım kararı ise daha önce alınmış ve ihale süreci devam ediyor. Yine Osmaneli için çok önemli olan Nilüfer Hatun Anadolu Teknik Mesleki Lisesine Metal bölümü başta olmak üzere teknik bölümlerin açılması konusunda Bakanımız destek sözü verdi. Sanayileşmenin hızla yükselişe geçtiği Osmaneli için teknik bölümler hayati önem taşıyor. Yine eğitimin kalitesinin artması için proje okulları ile sınavla öğrenci almanın ilçe eğitim seviyesinin artmasına büyük katkı sağlayacağı kesin. Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer'e Osmaneli yatırımına destekleri için ilçem adına teşekkür ederim" dedi.

Son Güncelleme: 14.06.2022 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle