200 BİN ADET KEKİK FİDANI TOPRAKLA BULUŞTU

Osmaneli Belediyesi ile Bilecik Teke Yöresi Yörük Türkmen Kültürü Araştırma ve Yaşatma Derneği tarafından bir yıl önce dikilen lavantalar ilçede güzel bir görünüme kavuşurken, lavanta bahçesinin geri kalan kısmına 200 bin adet kekik fidanı dikildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Haziran 2022 Perşembe 13:29
78 Okunma
200 BİN ADET KEKİK FİDANI TOPRAKLA BULUŞTU

Osmaneli Belediyesi ile Bilecik Teke Yöresi Yörük Türkmen Kültürü Araştırma ve Yaşatma Derneği tarafından bir yıl önce dikilen lavantalar ilçede güzel bir görünüme kavuşurken, lavanta bahçesinin geri kalan kısmına 200 bin adet kekik fidanı dikildi.


Çiftçiye her türlü yatırımda destek olacaklarını ifade eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “İlimizin bakanlık onaylı ilk toptancı halini kurduk. Yöresel ürün üretim merkezimizle işlenmiş tarım ürünleri yurt içi ve yurt dışında pazarlıyoruz. Mezbaha tesisimizle hayvancılığın gelişimine destek olduk. Yapmakta olduğumuz sera ile fide üretiminde köylümüze destek olacağız. Paketleme ve soğuk hava deposu tesislerimiz için yatırımlarımız devam ediyor. Kısaca Osmaneli Belediyesi olarak tarımda da örnek belediyeciliği sergiliyoruz” dedi.


Başkan Şahin, sözlerini, “Projelerimizde bizlere destek olan Bilecik Teke Yöresi Yörük Türkmen Kültürü Araştırma ve Yaşatma Derneği, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, il ve ilçe tarım müdürlüğümüz ve diğer emeği geçen kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” ifadeleriyle son verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle