MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AKYOL'UN OKUL ZİYARETLERİ

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, Zehra Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin idareci ve öğretmenlerini ziyaret ederek tebrik etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Aralık 2020 Pazartesi 12:18
238 Okunma
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AKYOL'UN OKUL ZİYARETLERİ
banner15

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, Zehra Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin idareci ve öğretmenlerini ziyaret ederek tebrik etti.

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, bir takım okul ziyaretleri bulunmak üzere Bilecik'in Bozüyük ilçesine geldi. Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin idareci ve öğretmenlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Mesleki eğitimin memleketin geleceğini inşa edecek okullar olduğunu ifade eden İl Müdürü Akyol, öğretmen ve idarecilere başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ardından okul adına dergi çıkaran Zehra Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden İl Müdürü Akyol, idareci ve öğretmenlerini ziyaret ederek tebrik etti.

Öte yandan İl Müdürü Akyol, Bozüyük'ten Pazaryeri'ne geçerek, Kaymakam Berker Çırak ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin'i makamlarında ziyaret etti.

Son Güncelleme: 14.12.2020 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle