SABRİ-HAZAL ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİ

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediye personeli Sabri Özlü ve Hazal Özdemir çiftinin nikahları kıyarak bir ömür mutluluklar diledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
01 Kasım 2021 Pazartesi 13:40
838 Okunma
SABRİ-HAZAL ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİ
banner15

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediye personeli Sabri Özlü ve Hazal Özdemir çiftinin nikahları kıyarak bir ömür mutluluklar diledi.


Başkan Şahin ve eşi Serpil Şahin, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Nikah Salonu'ndan dünya evine giren belediye personeli Sabri Özlü ve Hazal Özdemir çiftinin mutluluklarına ortak oldular. Çiftin nikahını da kıyan Başkan Şahin, evlilik cüzdanını Hazal Özdemir'e takdim etti.

Çifte bir ömür mutluluklar dileyen başkan Şahin, "Eşim Serpil Hanım ile birlikte Sabri Özlü ve Hazal Özdemir çiftinin nikahlarını kıyarak bu mutlu günlerinde yanlarında oldum. Çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle