AK PARTİ'DEN BELEDİYEYE BAZI SORULAR

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre 2023-01-03 14:17:17

Ya belediye kötü yönetiliyor siz onlardan kötü muhalefet yapıyorsunuz

Avatar
kartal 2023-01-03 15:25:13

SAYIN VEKİLİM BURSA YENİŞEHİR YOLU YILBAŞINDA BİTECEK DEMİŞTİ SAHİ NE OLDU BİTTİMİ

Avatar
GERÇEKÇİ 2023-01-03 15:34:40

UTANMADAN BİRDE BÜTÇE YÜZDE YÜZ ARTTI DEMİŞSİNİZ PARAMIZIN DEĞERİMİ KALDI SAYENİZDE SİZDE HİÇMİ UTANMA YOK

Avatar
bilecikli 2023-01-04 12:04:48

Siz ne yaptınız bu şehre. İmarın 5 kat olduğu yerlere 20 kat imar verip bilecik'in silüeti kim bozdu. Bu sektörü kim bitirdi. Biraz empati yapın. Başkan kötüdür iyidir seçimle gelir seçimle gider. Siz gerçekten iyi miydinizde yorum yapıyorsunuz

Avatar
Tarafsız 2023-01-03 22:36:55

Selim yağcı döneminde En azından ayağımız çamur görmüyordu medeniyet olan yolu yapıyordu, şimdi ise en basiti şeyh Edebali yolunu bi gidin görün yağmur suları mazgalların önüne kaldırım yapılması silindir gezdirilmeden yollara taş döşenmesi ayrıca döşenen taşların daha ayı gelmeden bozulması yollar yol denilecek hali almadı insanların ibadet yollarını kapattılar ve aylardır bu şekilde oradaki insanların mağduruyetini görün en basitini söylüyorum size bi yol bu kadar uzun sürmez denilince biz orayı baştan yaratıyoruz diyorlar ama 2metruh bina yıkmakla birkaç yere taş duvar örmekle baştan yaratılmaz yetkili birim gelsin görsün böyle yol mu olur sağlık eczanesi rampası bu sezon yapıldı yolda bi kere insaniyet adına arabanızı sokun ibadete gidemez olduk oradaki yaşayanlar napsın soruyorum yetkililere bu nasıl belediyecilik ??

Avatar
Tarafsız 2023-01-04 20:05:27

Ben burada a partisi b partisi demiyorum gördüğümü iletiyorum yollar harap bitap siz bi inin şeyh edebiliye öyle konuşun burada benim burada siyaset konuştuğum yok ama şuanki belediyede’de iş yok yılbaşı akşamı kutlamasına gelip görseydiniz herkesin elinde içki şişesiyle geziyordu güvenli ortam yok artık biz burada gördüğümüzü söylüyoruz..

Haber'e Git