BİLECİK 1969 SPOR KULÜBÜ LİGE BOMBA GİBİ HAZIRLANIYOR

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
anonim 2022-09-02 12:06:32

yaw ne dönüşü ne kalması arkadaş?? topçulara yurt kiralayın olur biter!! zaten taşıma ve yeme-içme belediyeden, e daha ne istiyonuz?? sanırsın sokakta kalmışlar!!!

Avatar
Bilecikli 2022-09-03 00:55:01

Öncelikle bileciksporumuza başarılar dilerim. İnşAllah 3 ligde görürüz.Fakat merak ettiğim bir konu hiç kulüpleşmeden bahsedilmemiş, Bilecik sporun alt yapısı varmı? Takımda yerli oyuncu var mı? Gerçek hedef buradan geçer. Bilecikspor bir kulüp mü yoksa sadece 3 ligi amaçlayan bir takım mı?

Avatar
HASAN 2022-09-03 09:08:23

TAKIMI BİLECİK SPORA VEREN MUSTAFA BAŞKAN BAKIN O KADAR LAF SÖYLEDİNİZ SİZ YAPIN DER GİBİ SİZE TESLİM ETTİ VE HER ZAMAN YANINIZDA OLDU GELELİM SİZE YA SİZ SİYASETİN DÜŞMAN OLDUĞU İLDE BİRLEŞTİRME. PARANIN PEŞİNDE KOŞMA YA SONRA KALACAK YER BUNLA RA DAHA ÖNCE EV KİRALANDI CİNOĞLU ZAMANINDA KİRALAR VERİLMEDİ YEMEK VERİLDİ İSTASYON ANKARA LOKANTASINDA GELEN YEDİ GİDEN YEDİ TARAFTARDA YEDİ ÖDEME YOK BUNLARI GÖR SONRA PARA VER PARAYI RÜŞVET VERENLERDEN TOPLA SİVRİ BİNALARI DİKEN BİLECİĞİ SOYANLARDAN İSTE İLİMİZE STAD KAZANDIRAMAYAN SİYASETCİLERDEN İSTE ŞEHİR ÜZERİNDEN RANT SAĞLAYANLARDAN İSTE

Haber'e Git