AK PARTİ'DEN OSMANELİ ÇIKARTMASI

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
edep............ 2019-02-02 15:40:04

chplilerde huzursuzluk varsa,,,,,,,BU CHPNİN MESELESİ,,,,,AKPARTİNİN Mİ MESELESİ????????????????......EDEP.......,,.........................osmanelide"""""""""""faik üstün aday olsun o zaman.......... yADA YAPSINLAR MEHMET ERGÜLÜ ADAY,,,,,daha ne denilsin deniliyor""""""""""""

Avatar
birileri İYİce tutuştu 2019-02-02 15:35:35

varlık ENDİŞESİNE DÜŞMÜŞ..........."""""ZAMANINDA MÜNÜR ŞAHİNİN DE,,,,dibini oymayı siyeset bilen,""""TUTUŞMUŞ CHPLİLER,,,,,........................ADAY SIKINTISI YAŞIYORLAR OSMANELİDE,,,,,,,,,BİLECİKTE,,,,,,,,,ne yapacaklarını bilemiyorlar,,,,,,KILIKTAN KILIĞA GİRİP bir oradalar bir burada,,,,,,,,

Avatar
birileri İYİce tutuştu 2019-02-02 15:36:05

,,,,,SELİM YAĞCIYLA DA KONUŞURKEN,,,akpartili kılığına GİRİP,,,,,, ,,,,”””””””oratlık kaşışın,,,,AKPARTİLİ seçmenlerin,,,,KAFALARI KARIŞSIN,,,,,,,,,,,,DEMİŞLERDİR….

Avatar
birileri İYİce tutuştu 2019-02-02 15:38:28

münür şahin de""""""""""DURMAK YOK ÇALIŞMAYA,,,DEVAM DEMİŞ........""""""""""""""""""""""""""""""""İYİ PARTİ ADAYINI BEĞENMEYEN,,,,,öyle chpliler,,,,,,BAĞIMSIZ ADAY ÇIKSIN TELAŞINDA,,,,,,,MESELE BU........................................"""""""""""faik üstün aday olsun o zaman.......... yADA YAPSINLAR MEHMET ERGÜLÜ ADAY,,,,,daha ne denilsin deniliyor""""""""""""

Haber'e Git