VATANDAŞIN SORDUĞU İKİ TEMEL SORUYU CEVAPLADI

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YORGUN DEMOKRAT 2018-11-02 13:57:25

Bileciğimizin yakın siyasi tarihine baktığımızda Janrat bey Kemal CİCİ bey devrimci geleneğin unutulmaz simalarındandır bu görev önce Partimiz daha sonrada halkımız tarafından kendilerine tevdi ediidiğinde bu görevi en iyi yerine getireceğinden şüphemiz yoktur bu yolda kendilerine ve yoldaşlarına başarılar dilerim...

Avatar
HERHANGİ BİRİ 2018-11-02 16:25:34

Sevgili YORGUN DEMOKRAT abi, bizim çocukluğumuz onların yılmaz Devrimci Mücadelesini izlemekle geçti onlar bizim İdolümüzdü onları kendimize örnek alarak bu günlere geldik ve belli yerlerdeyiz şimdi siyaset uzun soluklu bir olaydır dün neysen bugünde o olmak gerekir bizim kuşak o şahıslarda bunu en üst perdede görüyor ve destekliyor bütün dostlara en içten Devrimci Selamlarımla

Avatar
Ali Bey 2018-11-03 01:06:52

Mesela ilimizde fabrikaların işçi çıkarması ile işsiz kalan vatandaşlar hakkında ne düşünüyorsunuz çözüm öneriniz nedir Janrat Bey?

Avatar
Mustafa Adil 2018-11-03 01:08:10

Sevgi yolu ve asfalt üstüne asfalt hakında fikriniz nedir Janrat Bey ona göre size oy vericez de? Şehrin gündemine dair fikriniz nedir yani!

Haber'e Git