BİLECİK'TE GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE RAMAZAN SOKAĞI KURULDU

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HASAN YILMAZ 2018-05-16 09:35:51

GELDİLER NE FAYDASI OLDU HABERCİLER GERÇEKTE ÇOK GÜZEL BİR KONU YU YAKALAMIŞLAR TEBRİK EDERİM YAHU BURASI DAĞ BAŞIMI GİYİM ODASI BAŞKANI YİYECEK ODASI BAŞK.SİZ NE İŞ YAPARSINIZ BU SAATTEN SONRA KULAKLARINIZ İYİ ÇINLIYORDUR. BURASI MEZRAMI DA İLİMİZDE OLAN ŞEYLER GELİYOR YAHU SIRTINIZI SİYASETE DAYAMIŞ ADAM OLDUM DİYORSUNUZ KEŞKE ODUNCU OLSAYDINIZDA SEVENLERİNİZİ ÜZMESEYDİNİZ..BIRAKIN ODA KAPI İŞLERİNİ BUNLAR SADECE AYAK İŞİ ESAS GÖREVİNİZİ YAPIN BİR KELAM DA BELEDİYEYE SELİM BEY BUNLARA SİZ MÜSADE ETTİYSENİZ SİZE OYUN OYNANIYOR ESNAF KARŞIYA ALINMAZ YOK HABERİNİZ YOK İSE SİZE KARŞI TUZAK VAR..

Avatar
Merve 2018-05-18 16:56:25

Çok güzel yapmışsınız teşekkür ederiz.bileciğimizin gelişmesini istemeyenler çok var arkadaş açın gözünüzü azyaa evet tanıtım amaçlı yöresel ürünler ve giyecekler,az düşünün ya sizde gidebilirsniz bilecik adına başka şehirde tanıtım amaçlı yöresel ürünler satmak için gitmezmiydiniz siz olsaydınız hasan bey soruyorum size geride yaşamayın artık,gelişmek açılmak lazım.zaten sizlerin yüzünden hiç ilerleyememiş bu şehir hemen eleştiriyorsunuz,anlayamıyorsunuz dimi neden bu panayır kuruldu neden yöreseller yiyicek giycekler tanıtım yapıyor,ileriyi düşünün ileriyi

Haber'e Git