YAZIKLAR OLSUN

TFF'de yayımlanan bildiride BAL'a yükselme final maçı il merkezinde oynanır diyor. Bilecik'i profesyonel ligde temsil edecek şampiyonluk maçını oynayacağımız bir stadımız yok.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
27 Nisan 2022 Çarşamba 15:23
876 Okunma
YAZIKLAR OLSUN

TFF'de yayımlanan bildiride BAL'a yükselme final maçı il merkezinde oynanır diyor. Bilecik'i profesyonel ligde temsil edecek şampiyonluk maçını oynayacağımız bir stadımız yok.

 Kentteki tek stadımız üniversiteye ait ve orada da ne hikmetse maç oynanmasına izin verilmiyor. Biz bu kafayla anca olduğumuz yerde sayarız.  Bilecik bakanlarını iyi kullanabilse şimdi sanayi kenti, spor kenti olurdu. Şampiyonluk maçı günü soyunma odasına gelerek resim çektirmekle bu işler olmuyor. Futbol takımları bence siyasette önemli bir role sahip. Neden mi? Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Bilecik Valiliği görevindeyken, bir tane futbol maçına geldi mi? Şimdi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı oldu, stattan çıkmıyor. Boy boy poz veriyor.  Niye mi? Takım iyi olursa, sen sahip çıkarsan bir sonraki seçim 1-0 önde girersen. Bence siyasetçiler elini taşın altına koyarak spora, sporcuya, futbola, Bilecikspor'a bir öncelik vermesi lazım. Yakında seçim var...

ALLAH'TAN HASTANEMİZ YAPILDI, AMA DOKTORLARDA RANDEVU YOK

Bilecik'ten niye bir şey olmuyor biliyor musunuz? İç savaş var. Ahmetçiler, Mehmetçiler, Hasancılar derken hiçbir yatırım yapılmıyor. Nabi Hoca Bilecik'e Kültür Hanı yapacaktı, şimdi soruyorum neden yapılmadı, Yenişehir yolu yıllardır bitmedi neden, 8 yıldır bir stadımız yok neden? Çünkü iş savaş var. KYK yurdu yapılır, firma batar inşaat kalır. Nedir bu bahtsızlığımız anlamadım gitti. Allah'tan hastanemiz yapıldı, ama doktorlarda randevu yok. Kalın sağlıcakla…

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2022-04-28 08:50:55

Evet stad yok, zaten Bilecik'de hiç bir şey yok. Düne kadar hastane bile yoktu, köhne binada, havasızlıktan insanların mayıştığı binada hizmet veriyordu. Milli Eğitim Müdürlüğü hem Hürriyet Mahallesinde, hem de Bahçelievler Mahallesinde ayrı binalarda hizmet veriyor. Nüfus Müdürlüğü aynı binada olması gerekirken ikiye ayrılmış durumda, adliye üç mahalledede ayrı binalarda hizmet veriyor, valilik binası 4,5 yılda anca restore edilebildi. Köylü Ahmet amcanın resmi kurumlarda işi varsa, vay haline, iki günde işini anca halleder. Trafiği desen ayrı bir keşmekeş. Ertuğrulgaziden Hürreyet Mah. Gider biri minübüsle gidecekse 45 dakikasını yola ayırmak zorunda. Bu şehrin bakanları var, bakan yardımcıları var, milletvekilleri var, iş adamları var. Sizce yeterince sahip çıkılıyor mu?

Avatar
Bilecikli 2022-04-28 00:41:56

Stat neyse de, 20 küsür yıldır Yenişehir yolumuz yok demek daha iyi olur bence. Mevcut yol can kayıplarına sebep olmaya devam mı edecek? Cidden bu kadar mı sahipsiz Bilecik?

Avatar
misafir 2022-04-28 08:19:34

sünetçi merak etme yapar akp

Avatar
Çok Bilmiş 2022-04-28 13:37:40

Hiç bişey değişmemiş

banner22

resim yükleresim yükle