SEÇMENİ KAYBEDERSEN HER ŞEYİ KAYBETMİŞ OLURSUN

SEÇMENİ KAYBEDERSEN HER ŞEYİ KAYBETMİŞ OLURSUN

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
24 Temmuz 2018 Salı 16:54
2241 Okunma
SEÇMENİ KAYBEDERSEN HER ŞEYİ KAYBETMİŞ OLURSUN

   Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, geçtiğimiz gün Halk TV'de Gündem Özel Programına katılarak, "Seçim biteli yaklaşık 1 ay oldu. 1 aydır seçim sonuçlarını irdeleyecek, bu seçimde nerelerde başarı olduk, nerelerde başarısız olduk diyecek bir toplantı düzenlenmedi. Maalesef her seçim sonrası böyle oluyor.

 Dolayısıyla başarılı olan mükafatlandırılacak, başarısız olan cezalandırılacak. Biz hangi illerde oy kaybettik bakılacak. Biz bu seçimi başarısız olarak görüyoruz. Bir önceki seçimde alınan oydan daha az bir oy alınmışsa bu başarısız demektir. Seçimi sonuç odaklı olarak düşünürsen seçimi kazanamıyorsak, parlamentoda yeterli sayıda çoğunluğu sağlayamamışsak biz başarılı değiliz. Tabi şu cümle çok önemli. 'Seçim kaybedilir ama seçmenin olduğu sürece bir sonraki seçime hazırlanırsın. Ama seçmeni kaybedersen her şeyi kaybetmiş olursun'. Seçim kaybedilebilir ama geldiğimiz noktada bugünkü yönetimin, bugünkü anlayışın seçmen üzerinden bir umut, bir heyecan yaratmadığı gözlüyoruz. Mevcut kadromuzun vatandaş, seçmen, üyemiz ve kuşkusuz gönüldaşlarımız yani CHP 1 Milyon 250 bin üyesi var ama Sayın Muharrem İnce'nin aldığı oy 15,5 milyon. Tabi ki gönüldaşlarımızın var bunlar üzerinde bir heyecan yaratamıyorsanız sonunuz hüsran demektir" demişti.


  5 dönemdir iyisiyle kötüsüyle TBMM'de Bilecik'i temsil eden Sayın Tüzün, şimdi size soruyorum. Geçtiğimiz gün Halk TV'de yaptığınız açıklamada "seçmeni kaybedersen her şeyi kaybetmiş olursun" sözünü kullandınız. Seçildiniz gittiniz, seçildiniz gittiniz, seçildiniz gittiniz, seçildiniz gittiniz, seçildiniz gittiniz. Seçmenini önemseyen bir milletvekili olarak 24 Haziran seçimlerinde merkez Bahçelievler Mahallesi Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Ortaokulu 1010 nolu sandıkta oyunuzu kullanarak hemen Ankara'ya gittiniz. Şimdi Bilecik'te size oy veren 39 bin 823 kişi seçmen değil mi. Hani seçmen önemliydi, sizin bu yaptığınız davranış sonrası Bilecik'te CHP her şeyini kaybetmiş mi oldu. Bilecik halkına sadece kamuoyu ve sosyal medya üzerinden yaptığınız açıklama ile teşekkür ettiniz. Seçimlerden sonra Bilecik merkez ve ilçelerinde esnafı gezerek bir teşekkür turu bile atmadınız. Attıysanız biz mi görmedik. 5 dönem milletvekilliği ardından TBMM Başkanvekiliği görevinde bulundunuz.  

 Bilecik'te bir dikili ağacınız bile yok.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu zamanında hayatınız  siyasi anlamda en güzel günlerinizi geçirdiniz. Şimdi çıkıp partinizi ve genel başkanına "Seçim biteli yaklaşık 1 ay oldu. 1 aydır seçim sonuçlarını irdeleyecek, bu seçimde nerelerde başarı olduk, nerelerde başarısız olduk diyecek bir toplantı düzenlenmedi. Maalesef her seçim sonrası böyle oluyor" sözleri ile kötülediniz. TBMM Başkanvekili olduğunuzda aklınız neredeydi. Yeterli imza toplandı var sayarsak Muharrem İnce'nin de CHP Genel Başkanı seçildiğini düşünürsek ne olacak. Ben söyleyeyim siz yine Bilecik'te siz istediğiniz gibi at koşturacaksınız. İl Başkanını, merkez ilçe başkanını hatta Belediye Başkan adayını siz belirleyeceksiniz, her zaman olduğu gibi. Bilecik aynı tas aynı haman devam edecek. Şimdi diyorum değişim şart ama 24 Haziran seçimlerinde başarısız olan CHP Bilecik teşkilatı için. Saygılarımla.........
 

Son Güncelleme: 26.07.2018 12:56
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle