BİLECİK'TE MUHALİFLER İSTİFA EDECEK Mİ?

16 Nisan günü yapılan referandum sonrası Türkiye’de 51,22 oranında evet, 48,78 oranında hayır çıkarken, bu sonuca ‘evet’ diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin büyük katkısı oldu.

19 Nisan 2017 Çarşamba 12:30
2075 Okunma
BİLECİK'TE MUHALİFLER İSTİFA EDECEK Mİ?
banner15

  16 Nisan günü yapılan referandum sonrası Türkiye’de 51,22 oranında evet, 48,78 oranında hayır çıkarken, bu sonuca ‘evet’  diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin büyük katkısı oldu.

 

 

 Anayasa Değişikliğine destek veren Devlet Bahçeli’ye muhalif olanlar referandum öncesi muhalif oldukları için partiden ihraç edilmişti. MHP’den ihraç edilen genel başkan adayları ve muhalif ülkücülerin kurduğu “Türk Milliyetçileri Hayır Diyor” platformu referandum süresince çalışmalar yapmışlardı. ‘'Hayır'' kampanyası başlatan Meral Akşener, Ümit Özdağ, Sinan Ogan ve Koray Aydın ile ülkücülerin oluşturduğu ‘Hayır Platformu’ referandum süresince il, il, ilçe ilçe, belde, belde gezerek çalışmalar yaptı.

 

 

 Yaptıkları çalışmaların bana göre meyveler vermiş olduğu gözüküyor ki, bu 4’lüyü destekleyen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı ve MHP İzmir eski İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP Edirne eski İl Başkanı Mehmet Tolga Akalın, MHP Çanakkale Eski İl Başkanı Rıdvan Uz, MHP Manisa eski İl Başkanı Tamer Akkal ve MHP Samsun eski İl Başkanı Ömer Süslü partilerinde istifa ettiklerini açıkladı. Bu istifalar ardından muhalif grubun yeni bir parti mi? kuracaklar sorularını akıllara getirdi. Gelelim Bilecik’teki muhaliflere. Yaşanan bu gelişmeler MHP’nin Genel Kurula gitmesi için imza veren Bilecik'teki muhalifler bu süreçte partilerinden istifa edecekler mi? acaba… 

Son Güncelleme: 19.04.2017 12:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
25 YILLIK MHP Lİ 2017-12-27 14:39:18

MHP OY VERİRSEM SANDIĞA GİTMEDEN ELİM KIRILSIN

Avatar
baba hakkı 2017-12-27 14:39:18

türkücü olmak isteyen istifa eder

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle