MUSTAFA YAMAN HAYIR DUASINI ALDI

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bayırköy halkının büyükleri ile birlikte beldede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
12 Ekim 2022 Çarşamba 10:46
146 Okunma
MUSTAFA YAMAN HAYIR DUASINI ALDI

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bayırköy halkının büyükleri ile birlikte beldede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.


 

Başkan Yaman, beldede yapımı tamamlanan ve yapım aşamasında olan Şehit Ömer Halisdemir Stadı, gölet projesini, halı sahayı, sosyal tesis ve yarı olimpik yüzme havuzunu ve 18 parselasyon uygulama çalışmaları devam eden ovalar mevkiini Bayırköy halkının büyükleri ile gezerek çalışmaları inceledi.

Başkan Yaman, yapımı tamamlanan ve yapım aşamasında olan çalışmalar hakkında büyüklere bilgiler verdi.


Büyüklerin duaları en büyük güç kaynağı olduğunu belirten Başkan Yaman, “Yatırımlarımızı yapabiliyorsak, bunun bereketinin altında tabii ki büyüklerimizin dualarının olduğunu düşünüyorum. Bugün, büyüklerimizle birlikte vakit geçirerek ,onlarla birlikte, beldemizde yapımı tamamlanan ve yapım aşamasında olan çalışmaları gezerek çalışmalar hakkında büyüklerimize bilgiler verdik. Büyüklerimiz, çalışmalarımızla gurur duyarken her zamanki gibi hayır dualarını eksik etmediler. Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle