İNHİSAR'DA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İnhisar’da program düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Kasım 2022 Cuma 16:35
51 Okunma
İNHİSAR'DA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İnhisar’da program düzenlendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programda İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez başta ilçede görev yapan öğretmenler olmak üzere ülkedeki tüm öğretmenlerin gününü kutlayarak, “Her insanın hayatında mutlaka önünde diz çöküp eğitim almak zorunda olduğu, Yüce yaratanın "OKU" emri ilahisi gereği insanımıza okuma ve yazmayı öğreten, en zor şartlarda bile görevini özverili bir şekilde yerine getiren öğretmenlerimizin günü. Öğretmenlerimiz kutsal bir görevi yerine getiriyorlar. Yaşayan her meslekten insanı yetiştiren saygıya değer, elleri öpülesi insanlar. Ve öğretmenlerimiz bir gün değil her gün hatırlanması gereken müstesna insanlardır” dedi.

Hz. Ali'nin " Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" sözünü hatırlatan Başkan Kepez, kendisini de yetiştiren öğretmenlerini saygıyla anarak vefat edenlere Allah’dan rahmet diledi.

Programa, İnhisar Kaymakamı Elif Nur Saçal, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle