BU MARKETTE PARA GEÇMIYOR

Bilecik'in Söğüt ilçesinde belediye tarafından hayata geçirilen bir projede ihtiyaç sahibi vatandaşlar bu marketten ihtiyaçlarını ücretsiz olarak temin edebilecek.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Mart 2022 Pazartesi 13:52
395 Okunma
BU MARKETTE PARA GEÇMIYOR

Bilecik'in Söğüt ilçesinde belediye tarafından hayata geçirilen bir projede ihtiyaç sahibi vatandaşlar bu marketten ihtiyaçlarını ücretsiz olarak temin edebilecek.  


  Söğüt Belediye tarafından ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşların kullanılması için hayata geçirilen Sosyal Market'in açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, Söğüt Jandarma Ulaştırma Merkez Komutanı  Jandarma Albay İsmail Karaca, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.


  "Bizlerde bu güzel hayırları ihtiyaç sahipleriyle buluşturacak aracılar olacağız"
  Açılış öncesi bir konuşma yapan Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, "Seçimde halkımıza vermiş olduğumuz birçok söz vardı. Bu mübarek günde böylesine güzel bir sözü, güzel bir projeyi hayata geçirmenin gururu ve sevinci içerisindeyiz.

Bu marketimizde İlçe kaymakamlığımız, Belediyemiz Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz, muhtarlarımız ile birlikte tespit ettiğimiz yardıma muhtaç ailelerimize yardımcı olmak için çalışacağız. ,

İnanıyorum ki  halkımızda bu konuda bizlere destek olacaktır. Marketimizde para kullanılmamaktadır, bu nedenle gıda, kıyafet gibi yardımlarda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın kültür müdürlüğümüz ile irtibata geçmesi yeterli olacaktır. Bizlerde bu güzel hayırları ihtiyaç sahipleriyle buluşturacak aracılar olacağız.  

Marketimizin kuruluşunda emeği geçen personellerimize, Yardımlarını esirgemeyen  İlçemiz esnaflarına ve değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle