BAŞKAN YAMAN'DAN GENÇLERE ÖZEL İLGİ

Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, gençleri İstanbul’a gönderdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Ekim 2022 Çarşamba 13:32
126 Okunma
BAŞKAN YAMAN'DAN GENÇLERE ÖZEL İLGİ
banner15

Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, gençleri İstanbul’a gönderdi.


 

Bayırköy beldesindeki gençlerin isteği doğrultusunda yapılan İstanbul gezisine Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman destek verdi.

İstanbul gezisi,sabah namazının Haliç'in kıyısında bulunan osmanlı mimarisini temsil eden Eyüp Camii’nde kılınmasıyla başladı. İstanbul gezisinde, Unesco Dünya Mirası listesinde yer alan Ayasofya Camii, Türkiye'de 6 minaresi olan 5 camiden biri olan Sultan Ahmet Camii, Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi ve 6 minaresi ile İstanbul'un yeni sembollerinden olan Büyük Çamlıca Camii’ni rehber anlatımıyla ziyaret ettiler. Boğazda yenen balık ekmeğinde keyfini çıkaran gençler, daha sonra İstanbul Boğazını tekne turuyla gezerek, İstanbul’un o muhteşem manzarasını denizden de görme fırsatı buldular.

İstanbul’daki camileri ve tarihi mekanları gezen gençler geziden çok memnun kaldıklarını söyledi. Gençlerin isteği doğrultusunda yapılan kültürel geziye destek olanlara teşekkür ettiğini ileten Başkan Yaman, “Bayırköy beldemizdeki gençlerimizin isteği doğrultusunda Cami Müezzini Hakan Temel kardeşimizin önderliğinde İstanbul’daki camilerimize ve tarihi eserlere düzenlemiş olduğumuz geziye katılan ve destek olan tüm kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle