YENİPAZAR'A KURULAN HAYVAN TESİSİNDE İNCELEME

Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş, Danişment Köyü'ne kurulan hayvan tesisinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Ocak 2023 Çarşamba 12:08
40 Okunma
YENİPAZAR'A KURULAN HAYVAN TESİSİNDE İNCELEME
banner15

 Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş, Danişment Köyü'ne kurulan hayvan tesisinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.


İl Müdürü Yoldaş, Yenipazar İlçe Kaymakamı Rümeysa Sena Kurt ile birlikte ilgili köy muhtarları ve bilirkişi heyetiyle birlikte ilçeye bağlı Danişment Köyü'ne kurulan şirkette yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İnceleme sonrası açıklama yapan Müdür Yoldaş, “Çalışan ve üreten çiftçilerimizin ve işletmelerimizin her daim yanında olduklarını ve yeni kurulan tarım işletmesiyle tarımsal faaliyetlerin arttırılarak ülke ekonomisine olumlu katkılarının olacağı vurgulanarak gerekli çalışmaları yapılacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle