YENİDEN REFAH AİLESİ BÜYÜYOR

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Selçuk Acar, Gölpazarı'nın ardından Yenipazar ilçe teşkilatını da kurduklarını söyledi.

27 Mart 2021 Cumartesi 13:58
453 Okunma
YENİDEN REFAH AİLESİ BÜYÜYOR

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Selçuk Acar, Gölpazarı'nın ardından Yenipazar ilçe teşkilatını da kurduklarını söyledi.

Acar yaptığı açıklamada, "Bildiğiniz gibi geçen hafta cuma günü Mehmet Gölcük başkanlığında Gölpazarı ilçe teşkilatımızın kuruluşunu gerçekleştirmiştik. Yenipazar ilçe teşkilatımızın da kurulacağını müjdesini vermiştik. Bugün itibariyle Yenipazar İlçe teşkilatımız Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyin görevlendirmesiyle kurucu ilçe başkanımız Yaşar Balcı tarafından resmen kuruldu. Sayın ilçe başkanımız ve yönetim kuruluna başarılar dilerim.

Artık Bilecik olarak 8 ilçemizde teşkilatını kurmuş durumda. Gölpazarı ve Yenipazar ilçe kongrelerimizi de en kısa sürede gerçekleştireceğiz inşallah. Gölpazarı ve Yenipazar ilçelerimizde tüm vatandaşlarımızı Yeniden Refah partimize davet ediyoruz. 'Sende üye ol Refah gelsin' sloganıyla daha önce de ifade ettiğimiz gibi Bilecik olarak biz hazırız. Yeniden Refah Partisi olarak tüm teşkilatlarımızla haklının, mazlumun yanında, zalimin karşısındayız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle