TAP DERNEĞİ'NDEN EĞİTİMCİLERE "ATİK PİL" SEMİNERİ

Bozüyük Belediyesi ve Türkiye Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) tarafından ilk ve orta öğretimde görevli eğitimcilere “Atık Pil” bilgilendirme ve farkındalık oluşturma semineri verildi.

22 Mart 2017 Çarşamba 14:49
1403 Okunma
TAP DERNEĞİ'NDEN EĞİTİMCİLERE

Bozüyük Belediyesi ve Türkiye Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) tarafından ilk ve orta öğretimde görevli eğitimcilere “Atık Pil” bilgilendirme ve farkındalık oluşturma semineri verildi.

 

 

  Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminerde TAP Derneği yetkilisi Çevre Mühendisi Seyhan Öz Ulucan, eğitimcilere atık pillerin zararları ve doğaya bırakıldığında oluşturduğu problemleri anlatarak, okullarda da bu seminerden edinilen bilgilerin öğrencilere aktarılmasını istedi. Mevcut atık pillerin bertaraf edilmesi, saklanması ve zararsız hale getirilmesi aşamalarını anlatan Öz Ulucan, program sonunda gösterilen yoğun ilgiden dolayı salonda bulunanlara ve bu seminerin gerçekleştirilmesinde destek veren Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür etti.

 

 

Program sonunda Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Başkan Fatih Bakıcı adına TAP Derneği yetkilisi Seyhan Öz Ulucan’a plaket takdim edilirken, Bozüyük Belediyesi'nin olarak atık pil toplama kampanyalarının ve bu bilincin çocuklarda yerleştirilmesi için yapılan çalışmaların devam ettiği belirtildi. Seminer sonunda katılımcılara portatif atık pil depolama kutuları ve atık pil ile ilgili bilgilerin bulunduğu broşürler dağıtıldı.

 

 

Son Güncelleme: 22.03.2017 14:49
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBozüyükSeminer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle