SÖĞÜTSPOR BAL LİGİ YOLUNDA FİNALDE

Bilecik 1. Amatör Lig'in şampiyonun belli olacağı final maçının ilk takımı Söğütspor oldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Nisan 2023 Salı 11:50
255 Okunma
SÖĞÜTSPOR BAL LİGİ YOLUNDA FİNALDE

Bilecik 1. Amatör Lig'in şampiyonun belli olacağı final maçının ilk takımı Söğütspor oldu.


Bilecik 1. Amatör Lig'in A grubun lideri Söğütspor, B grubun ikinci Dodurgaspor'u play-off müsabakalarının ilk maçında 5-0 yenmişti.

Bozüyük 1 Nolu Çim Saha'da oynan rövanş maçına iyi başlayan Söğütspor rakibini yine farklı yenerek, finale adını yazdırdı. Maça iyi başlayan Söğütspor maçın 9'uncu dakikasında Semih Durmuş'un golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra yakalanan ataklar sonuçsuz kalınca ilk yarı Söğütspor 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçın ikinci yarının 60'ıncı dakikasında Hasan Can Katılmış Söğütspor'un ikinci golünü kaydetti. Bu golden 2 dakika sonra Mutluhan Pelit Söğütspor'un üçüncü golünü kaydetti. Maçın 90'ıncı dakikasında Hasan Can Katılmış skoru belirleyen golü kaydetti. Bu sonuç sonrası Söğütspor Bilecik 1. Amatör Lig'in şampiyonun belli olacağı final maçında Vitraspor'un rakibi oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle