SÖĞÜT BELEDİYESİ ÇITAYI YÜKSELTTİ

Söğüt Belediyesi araç filosunu genişletmeye ve yenilemeye devam ederken, en büyük ihtiyaçlarından biri olan iş makinelerini de yeniledi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
23 Ağustos 2021 Pazartesi 10:58
230 Okunma
SÖĞÜT BELEDİYESİ ÇITAYI YÜKSELTTİ
banner15

Söğüt Belediyesi araç filosunu genişletmeye ve yenilemeye devam ederken, en büyük ihtiyaçlarından biri olan iş makinelerini de yeniledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Söğüt Belediye Başkanı Sayın İsmet Sever; "Seçim döneminde araç parkımızı yenileyeceğimize ve yeni araçlar kazandıracağımıza dair bir söz verdik. Bugün verdiğimiz sözleri tutmanın haklı gururu içerisindeyiz. Göreve geldiğimizde iş makinelerimiz 6'inci senesi içerisindeydi. Bunlar bizim bir nevi elimiz ayağımız. Belediyemizde en çok kullandığımız araçların başında geliyor.

Eski makinelerimizin ekonomik ömrünü tamamladığına karar verdik ve geçtiğimiz günlerde ikisini de ihale ile elimizden çıkardık. Çalışma arkadaşlarımız ile yaptığımız görüşmeler ve araştırmalarımız sonucunda yerli üretim olan MST Makinede karar kıldık. 2021 model yeni  2 adet kazıcı yükleyici iş makinesini öz kaynaklarımız ile araç parkımıza kattık. İki buçuk sene sonunda 15 aracı belediyemize kazandırmıştık.

Bunlarla birlikte 17 oldu. Tabi ki bunlarla yetinmeyeceğiz. Halkımızın tüm ihtiyaçlarına cevap vermeye ve çalışmaya devam edeceğiz. Yeni Araçlarımız Başta ilçemize, halkımıza ve operatör arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle