ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla şehit polisler ve tüm şehitler adına mevlit okuttu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Nisan 2022 Cuma 16:28
82 Okunma
ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla şehit polisler ve tüm şehitler adına mevlit okuttu.  


  Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü şehitleri unutmayarak Rüstem Paşa Camii'nde Cuma namazı öncesi Mevlid-i Şerif okuttu. Osmaneli Müftülüğü personeli tarafından okunan Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerifin ardından İlçe Müftüsü Sadık Erenbaş birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Ülkenin güvenliğinin önemine değinen Erenbaş, bu uğurda canını feda etmekten çekinmeyen şehit polislere, askerlere tüm güvenlik güçlerine rahmet diledi. Gazi ve yaralı polislere minnet ve şükranlarını ifade eden Erenbaş, "Allah bu mübarek günlerin hürmetine bu yolda mücadele veren güvenlik güçlerimizden razı olsun" dedi. Konuşmasının ardından yapılan dualara hep bir ağızdan amin denildi.
  Mevlit programına; Kaymakam Yüksel Ünal, Cumhuriyet Savcıları Onurcan Sezer, Caner Özler, Emniyet Müdürü Dr. Ali Özgan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş başkanları, kurum müdürleri, polis memurları ve vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 08.04.2022 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle