ROMANLAR BOZÜYÜK'TEKİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Bilecik'in Bozüyük İlçe Kaymakamlığı tarafından Dünya Romanlar Günü münasebetiyle iftar yemeği düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
09 Nisan 2022 Cumartesi 14:21
193 Okunma
ROMANLAR BOZÜYÜK'TEKİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Bilecik'in Bozüyük İlçe Kaymakamlığı tarafından Dünya Romanlar Günü münasebetiyle iftar yemeği düzenlendi.


İlçede bir restoranda düzenlenen iftara Kaymakam Adem Öztürk, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Aktay, İlçe Müftüsü Muammer Ölmez ve romanlar katıldı Ezanın okunmasıyla hep birlikte oruçlar açılarak dua edilmesinin ardından bir konuşma yapan Kaymakam Adem Öztürk, Dünya Romanlar Günü nedeni ile iftar yemeği düzenlediklerini belirterek "Her zaman yanınızdayız, sizlerin sorunlarını problemlerinizi çözmek için çalışıyoruz, katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum, bir kez daha romanlar gününüz kutlu olsun" dedi.


Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık ise, iftara katılan romanların Dünya Romanlar Günü'nü kutlayarak, "Dünyanın her yerinde dünya milletlerine neşe katan, kültürleri ile kültürümüze renk katan Bozüyük'ümüzün sevimli insanları, sevgili roman kardeşlerim.

Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu adına aranızda bulunuyorum. Kendilerinin sizlere selamlarını iletmek istiyorum. Hepinize iyi akşamlar diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle