RAMAZAN AYI BOYUNCA İFTARINI İLÇE HALKIYLA AÇACAK

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer Ramazan ayı boyunca her akşam iftarını ilçe halkının misafiri olarak açıyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Nisan 2023 Çarşamba 11:59
59 Okunma
RAMAZAN AYI BOYUNCA İFTARINI İLÇE HALKIYLA AÇACAK
banner15

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer Ramazan ayı boyunca her akşam iftarını ilçe halkının misafiri olarak açıyor.


Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer Ramazan ayı sebebiyle her akşam ilçede yaşayan vatandaşların sofralarına misafir oluyor.

Bu çerçevede Orta Mahallesinde ikamet eden Mustafa Yıldız ve Bahire Yıldız çiftinin, İsmet Paşa Mahallesinde ikamet eden Safiye hanımın ve Orta Mahallesinde ikamet Cemal Sarısoy’un evlerinde iftarını yaptı. Teravih namazında ilçeye bağlı köyleri de ziyaret eden Başkan Suer en son Armutçuk Köyü'ne misafir olduğu belirterek Ramazan ayı boyunca ziyaretlerini sürdüreceğini söyledi.


Başkan Suer konuşmasında, “Gönül sofralarında ilçe halkımızla birlikte iftarımızı açıyoruz. Hep birlikte dua ediyoruz. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçlarımızı ve dualarımızı kabul eylesin inşallah. Sofralarımızda devletimiz ve vatanımız için birlikte dua ediyoruz. Biz yaşlılarımızla sadece sofralarda değil gönüllerde birlikteyiz. Onları ziyaret ederek onların mutluluğunu gözlerinden okuyoruz. Hayır, dualarını alıyor, hem de Ramazan ayının manevi iklimini doyasıya yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle