OSMANELİ PANAYIRI COŞKUYLA BİTTİ

Bilecik Osmaneli’nde gerçekleşen 'Tarihi Osmaneli Panayırı' sona erdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
29 Eylül 2023 Cuma 13:18
35 Okunma
OSMANELİ PANAYIRI COŞKUYLA BİTTİ

Bilecik Osmaneli’nde gerçekleşen 'Tarihi Osmaneli Panayırı' sona erdi.


 

Her kesimden insanı eğlenceye doyuran, çeşitli etkinliklerin olduğu panayır sona erdi. Çocuk etkinlikleri ile başlayan program 75. Yıl Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibi ile devam etti. Halk oyunları ekibi izleyici adeta büyüledi. Son olarak sahne alan Sabaha Karşı Onbir grubu ile müzik ziyafeti yaşanarak programın finali gerçekleşti. Ardından Belediye Başkanı Münür Şahin sahne alan gruplara hediyelerini takdim etti.


 

Geçtiğimiz günlerde başlayan panayır etkinliklerinde; 75. Yıl Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibi, Osmaneli Halk Oyunları ekibi, Eskişehir Bilecikliler Derneği Halk Oyunları ekibi, Osmaneli Belediyesi Orkestrası, Bursa Büyükşehir Belediyesi THM Orkestrası, Bursa Büyükşehir Belediyesi Çalgıcı Mektebi, Kültür Bakanlığı THM Orkestrası ve Sabaha Karşı Onbir grubu sahne aldı. Ardından Belediye Başkanı Münür Şahin sahnede yer alan gruplara hediyelerini takdim etti. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, "tüm yaş gruplarına keyifli anlar yaşattığımız için mutluyuz. Geleneklerimize ve kültürümüze sahip çıkıp panayır sayesinde vatandaşa aktarmak bizler için büyük bir onurdur. Panayırımıza katkıda bulunan tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
PanayırSonaErdi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle