OSMANELİ HALKI, ASKER VE POLİS EL ELE

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içinde bir grup askerin 15 Temmuz Cuma günü darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetleri tüm Türkiye'de olduğu gibi Bilecik'in Osmaneli ilçesinde de sürüyor.

20 Temmuz 2016 Çarşamba 10:00
697 Okunma
OSMANELİ HALKI, ASKER VE POLİS EL ELE

    Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içinde bir grup askerin 15 Temmuz Cuma günü darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetleri tüm Türkiye'de olduğu gibi Bilecik'in Osmaneli ilçesinde de sürüyor.

 

 

    Bu nöbet kapsamında Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, ilçe jandarma komutanlığını ve emniyet müdürlüğünü ziyaret etti.   Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Münür Şahin, “Vatan, millet ve bayrak adına canı pahasına olsa da hatta eşini, çocuklarını ve canını bile düşünmeden mücadele esnasında şehit olan polisimizi, askerlerimizi ve sivil vatandaşlarımızı rahmetle anarak tarihte destanla yer vermek bizim görevimizdir.

 

 

    Polis, asker, milletimiz el ele verilirse işte o zaman hem gözler kör olur vatan hainleri yok olur. Türk Silahlı Kuvvetleri halkımızın gücüdür. Biz de Türk Silahlı Kuvvetlerini her zaman el üstünde tutuyoruz, tutmaya da devam edeceğiz. Yine her kurum içinde Fethullah Gülen Terör Örgütü (FETÖ) Grubu'nda çalışanlar olabileceğinden hükumetimiz tüm hızıyla temizlemeye başlamıştır. Türk demokrasine darbe teşebbüsünde bulunanları kınıyorum. Sizler var oldukça, sizlerin bu duaları, sizde bu kocaman yürek oldukça, hamdolsun bu ülkenin başına hiçbir şey gelmez. Tek bayrak, tek millet, tek vatan, tek devlet için mücadele ediyor ve etmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerim ile biz Osmaneli olarak askerimizle, polisimizle birlikte el ele olduğumuzu bildirmek için jandarma komutanlığımızı ve emniyet müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Bu ziyaretimiz sırasında bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Merdan Akbulut’a ve Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç’a teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi. 

  Ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Jandarma Komutanı Merdan Akbulut ve Emniyet Müdür Mustafa Tezcan Alaç ise, "Bu kırıtik zamanda bizleri ziyaret etmelerinden dolayı çok memnun olduk. Bu kritik zamanlarda Osmaneli halkımızla, askerimizle ve polisimizle birlikte el ele olduğumuzun bir örneğidir. Biz tüm askerlerimiz ve polisimiz adına başkanlarımıza ve Osmaneli halkına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dediler.

Son Güncelleme: 20.07.2016 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle