OSMANELİ DEPREM BÖLGESİ İÇİN TEK YÜREK OLDU

Bilecik Valiliği koordinesinde, Osmaneli Kaymakamlığı ve Osmaneli Belediyesi iş birliği ile Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde hissedilen deprem için Osmaneli tek yürek oldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Şubat 2023 Salı 15:46
16 Okunma
OSMANELİ DEPREM BÖLGESİ İÇİN TEK YÜREK OLDU
banner15

 Bilecik Valiliği koordinesinde, Osmaneli Kaymakamlığı ve Osmaneli Belediyesi iş birliği ile Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde hissedilen deprem için Osmaneli tek yürek oldu.


Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 büyüklüğünde meydana gelen deprem nedeniyle Osmaneli Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı yardım çağrısında bulunarak, ısıtıcı, battaniye, uyku tulumu, hijyen seti, gıda kolisi gibi sıfır kullanılmamış olan eşyaların Osmaneli Gençlik merkezine teslim edebileceği bildirmesi üzerine adeta Osmaneli İlçesi tek yürek oldu. Yardım malzemeleri görevlilere teslim edildi.
Gençlik merkezinde toplanan tüm yardımlar AFAD koordinasyonda, Osmaneli Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı iş birliğiyle deprem bölgelerine ulaştırılacak.


Gençlik merkezine giden Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Başkanı Münür Şahin Osmaneli halkının bu duyarlı davranışlarından dolayı vatandaşlara teşekkür ettiler.


Kaymakam Yüksel Ünal “Başta Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olmak üzere Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen 7.7 büyüklüğünde meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi
Diğer yandan Osmaneli Belediyesi; 2 iş Makinası, 1 kamyon, 1 pikap, 1 hasta nakil aracı ve 10 belediye görevlisini deprem bölgesine gönderdiğini sosyal medya hesaplarından paylaştı

Son Güncelleme: 07.02.2023 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle