OSMANELİ'DE DEPREMZEDELER İÇİN SOSYAL MARKET HİZMETE GİRDİ

Kahramanmaraş ve 10 ilde meydana gelen depreminin ardından Bilecik Osmaneli Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından yardım toplama merkezi olarak kullanılan düğün salonunda "sosyal market" alanı oluşturuldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Şubat 2023 Perşembe 13:24
56 Okunma
OSMANELİ'DE DEPREMZEDELER İÇİN SOSYAL MARKET HİZMETE GİRDİ

Kahramanmaraş ve 10 ilde meydana gelen depreminin ardından Bilecik Osmaneli Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından yardım toplama merkezi olarak kullanılan düğün salonunda "sosyal market" alanı oluşturuldu.

İlçeye gelen afetzedelere ücretsiz gıda, kıyafet ve ayakkabı yardımı yapılıyor.
Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ilde yıkım ve can kaybına neden olan 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken, bir yandan da depremzedelere yardımlar sürüyor.

Deprem bölgesinden Osmaneli'ye kendi imkanlarıyla gelen afetzedelere gıda, kıyafet ve ayakkabı gibi yardımı yapılıyor. Markette incelemelerde bulunan Kaymakam Yüksel Ünal, buraya gelen depremzedelerle yakından ilgileniyor.

İncelemenin ardından açıklama yapan Kaymakam Ünal “Kaymakamlığımız ve belediye başkanlığımızca, Göksu düğün salonunda İlçemize deprem bölgelerinden gelen depremzede vatandaşlarımız için oluşturduğumuz sosyal marketimizde, kıyafet, ayakkabı, gıda ve her türlü ihtiyaçları gidermeye çalışıyoruz, gün birlik olma günü Allah bir daha böyle büyük afetler yaşatmasın" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle