OSMANELİ BELEDİYESİ "BİR CAN BİR CANDIR DİYOR"

Bilecik Osmaneli Belediyesi ekipleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde arama kurtarma ve yardım ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarını sürdürüyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Şubat 2023 Perşembe 12:49
67 Okunma
OSMANELİ BELEDİYESİ "BİR CAN BİR CANDIR DİYOR"

Bilecik Osmaneli Belediyesi ekipleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde arama kurtarma ve yardım ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarını sürdürüyor.


Bilecik Belediyesi ile koordineli olarak başlatılan yardım seferberliğinin devam ettiğini belirten Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, deprem bölgesine giden ekiplerin arama kurtarma çalışmalarının ardından enkaz kaldırma çalışmalarına da destek verdiğini belirtti.

Başkan Şahin, “Arama kurtarma çalışmaları için deprem bölgesine giden ekiplerimiz bölgede yürütülen çalışmalarına devam ediyor. Cenaze aracımız deprem bölgesinde farklı illerde cenaze hizmeti veriyor. Öncü araçlarımız, kamyonetlerimiz ve kamyonlarımız bölge için yardım faaliyetlerine destek vermeye devam ediyor. Bunun yanında deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan yakacak odunlar belediye ekiplerimiz tarafından kesilip deprem bölgesine gönderilirken, Osmaneli’ne gelen depremzedeler için de yardımlar toplanıyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle