ÖNEMLİ BİR TESİS! ÇALIŞMALARDA SONA YAKLAŞILDI

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde yapılmakta olan spor tesislerinin yatırımları hızla devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Nisan 2023 Cumartesi 11:51
218 Okunma
ÖNEMLİ BİR TESİS! ÇALIŞMALARDA SONA YAKLAŞILDI

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde yapılmakta olan spor tesislerinin yatırımları hızla devam ediyor.


Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde yapımı devam eden spor tesislerinde aşamalar hızla ilerliyor. Yarı olimpik yüzme havuzu için hafriyat çalışmaları başladı.

Gölpazarı’na kazandırılan spor tesisleri tamamlandığında içerisinde, gençlik merkezi, basketbol ve voleybol sahaları, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve sosyal tesis alanları bulanacak.

Başkan Suer konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Biz Gölpazarı Belediyesi olarak her günümüzü memleketimize ne faydamız olur ne yararımız olur diye gayret içerisinde geçiriyoruz. Gençlik merkezi inşaatımız hemen hemen 15 güne bitecek. Yaptığımız bu alanda gençlerimiz kadınlarımız ve çocuklarımızın eğitim alabileceği bölümler yer alacak. Gölpazarı’nın ufkunu genişleteceğini düşündüğümüz bu çalışmalarımız ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle