OKULA YENİ BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

Bilecik İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, İnhisar İlçe Kaymakamı Elif Nur Saçal ile birlikte okula yeni başlayan öğrencilere hediye verdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
17 Eylül 2022 Cumartesi 11:30
125 Okunma
OKULA YENİ BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

Bilecik İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, İnhisar İlçe Kaymakamı Elif Nur Saçal ile birlikte okula yeni başlayan öğrencilere hediye verdi.


 

2022-2023 eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla dün ilçede açılış törenine Başkan Kepez ve Kaymakam Saçal eğitim ve öğretim yılının öğrenci ve öğretmenleri ile birlikte tüm eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu. Eğitim camiasından geldiğini belirten Başkan Kepez, “Her zaman milli eğitimin yanında ve hizmetindeyiz” dedi.


 

Konuşmaların ardından Başkan Kepez ve Kaymakam Saçal, okula yeni başlayan öğrencilere hediye verdi.

Başkan Kepez tüm öğrenci, öğretmen ve diğer personellere çalışmalarında başarılar dileyerek sağlıklı ve huzurlu nice güzel temennisinde bulundu.

Son Güncelleme: 17.09.2022 11:32
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABEROkulHediye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle