MİLLİ TAKIM KAMP PROGRAMI SONA ERDİ

Yeni sezon çalışmaları çerçevesinde Bozüyük’e gelen Alp Disiplini kategorisindeki milli takımların kamp programı sona erdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
20 Eylül 2022 Salı 10:58
78 Okunma
MİLLİ TAKIM KAMP PROGRAMI SONA ERDİ
banner15

Yeni sezon çalışmaları çerçevesinde Bozüyük’e gelen Alp Disiplini kategorisindeki milli takımların kamp programı sona erdi.


 

Türkiye Kayak Federasyonu Alp Disiplini kategorisindeki U-14 ve U-16 Milli Takımları, yeni sezon çalışmaları çerçevesinde geldiği Bozüyük’te ilk etap kara kamp çalışmalarını tamamladı. Alp Disiplini Genel Koordinatörü Erkan Yeşilova nezdinde 2 Eylül tarihinde başlayan çalışmalar 10 gün sürdü. 21 sporcu ile gerçekleştirilen kamp programı 12 Eylül tarihinde sona erdi. Milli takım kampını ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Milli takım kafilesine başarı dileklerinde bulundu.
Özdemir, “Milli takımımızın 21 sporcusu ile antrenörlerini Bilecik’te ağırlamaktan mutluluk duyduk. Kayak Federasyonumuz tarafından başlatılan çalışmalar sonucunda sporcularımızın ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek bayrağımızı göndere çektireceklerine yürekten inanıyorum. Ayrıca ilimizin ev sahipliğinde gerçekleşen kamp programının da verimli geçtiğine inanıyor, gelecek yarışmalarda kıymetli sporcularımız ile antrenörlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle