MART AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde Mart ayı Belediye Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Mart 2023 Pazartesi 14:01
13 Okunma
MART AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde Mart ayı Belediye Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.


Gölpazarı Belediyesince gerçekleştirilen Mart ayı meclis toplantısı açılışında, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen, 11 ili etkileyen depremlerde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu. Ardından, ilçe genelinde yapılan çalışmalar değerlendirilirken, ilerleyen süreçte izlenilecek planlar tartışıldı. Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer’in başkanlığında yapılan toplantıya ilçe meclis üyeleri ve yetkili kurum amirleri katıldı.


Toplantıda deprem bölgesinde yapılan yardım çalışmalarının sürdürüldüğünü belirten Başkan Suer, “Bizleri derinden sarsan depremin yaralarını sarmak için tüm kamu kurumlarımız ve milletimiz mücadelesini devam ettiriyor. Bizler de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Gönüllü hemşehrimiz, deprem bölgesinde canla başla mücadele etti. Gerçekleştirdiğimiz toplantıda alınan kararların ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle