KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ İLÇEDE GENEL TEMİZLİK YAPILDI

Gölpazarı'nda Kurban Bayramı öncesi belediye ekipleri cadde ve sokaklarda detaylı temizlik yaptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Haziran 2023 Pazartesi 15:19
40 Okunma
KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ İLÇEDE GENEL TEMİZLİK YAPILDI

Gölpazarı'nda Kurban Bayramı öncesi belediye ekipleri cadde ve sokaklarda detaylı temizlik yaptı.


Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde belediye ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde cadde ve sokaklarda detaylı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Halkın temiz ve düzenli bir çevrede bayramı kutlayabilmesi için özenle yürütülen bu çalışmalar bayrama kadar yer yer devam edecek.


Belediye ekipleri, cadde ve sokaklarda oluşabilecek çöp, toz ve diğer atıkları temizlemek amacıyla önceden planlanmış bir temizlik programı uyguladı. Çevre temizliği için özel ekipmanlarla donatılmış ekipler, meydanlardan parklara, ana arterlerden yan sokaklara kadar geniş bir alanda çalışma yaptı. Sokakları süpürme, çöp konteynırlarını boşaltma ve alanları genel bir temizlikle yenileme gibi faaliyetlerle ilçenin temizlik düzeyini artırdı.


Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, “Bu temizlik çalışmaları bayram öncesinde ilçemizin daha güzel ve temiz bir görüntüye sahip olmasını sağlayacak. Aynı zamanda temizlik çalışmalarının sağlık ve hijyen açısından da büyük önem taşıyor. Temizlik çalışmalarının sadece bayram öncesi yapılmıyor sürekli olarak ilçemiz temiz ve düzenli bir çevreyle donatılması için çaba sarf ediyoruz. Ayrıca, halktan da çevreye duyarlı olmalarını ve temizlik konusunda destek vermelerini talep ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle