KÜÇÜKELMALI KÖY YAŞAM MERKEZİ VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERİ GELİŞTİRİYOR

Bilecik Küçükelmalı Köy Yaşam Merkezi, vatandaşların ve öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine ve nitelikli zaman geçirmelerine imkân sunuyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Aralık 2022 Salı 13:19
40 Okunma
KÜÇÜKELMALI KÖY YAŞAM MERKEZİ VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERİ GELİŞTİRİYOR

Bilecik Küçükelmalı Köy Yaşam Merkezi, vatandaşların ve öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine ve nitelikli zaman geçirmelerine imkân sunuyor.


Bilecik’te kullanılmayan köy okulu binaları, köy yaşam merkezleri projesiyle ihtiyaçlar doğrultusunda anaokulu, ilkokul, kurs merkezi, kütüphane, matematik, doğa, bilim, ve tasarım gibi farklı alanda hizmet veren atölye ve gençlik kamplarına, eğitsel ve sosyal etkinliklerin yapılacağı alanlara dönüştürüldü.

 Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan ‘Köy Yaşam Merkezi’ ve ‘Doğa Okulu’ öğrencilerin ve köy halkının hizmetine sunuldu. Kınık İlkokuluna bağlı Küçükelmalı Köy Yaşam Merkezinde her hafta çarşamba günü bir okulun öğrencileri çömlekçilik, okçuluk, dart, geleneksel oyunlar, kitap okuma, ilçe tarım müdürlüğünün destekleriyle bitkileri yerinde tanıma, orman şefliğinin destekleri ile ağaç türlerini ve doğada yaşayan hayvan türlerini tanıma, doğa yürüyüşü gibi etkinler yaparak hem öğreniyorlar hem de gönüllerince eğleniyorlar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle