KENT KONSEYİ METRİSTEPE YÜRÜYÜŞÜ İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Bozüyük Kent Konseyi,2. İnönü Zaferi’nin yıl dönümünde şehitlerimizin hatırasına 9 Nisan’da yapılması planlanan Metristepe Yürüşü için hazırlıklara başladı.

18 Mart 2017 Cumartesi 15:05
1930 Okunma
KENT KONSEYİ METRİSTEPE YÜRÜYÜŞÜ İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADI
banner15

    Bozüyük Kent Konseyi,2. İnönü Zaferi’nin yıl dönümünde şehitlerimizin hatırasına 9 Nisan’da yapılması planlanan Metristepe Yürüşü için hazırlıklara başladı.

 

 

  Bozüyük Kent Konseyi toplantı salonunda olağan Mart ayı toplantısını gerçekleştirdi. Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli’nin başkanlığında yapılan toplantıda çeşitli konular görüşülerek ilçe genelinde yapılması planlanan önemli etkinlikler için kararlar alındı. Toplantıda ilk olarak konuşan Başkan Tekeli Bozüyük’te gerçekleştirdikleri etkinliklerden bahsederek geçtiğimiz hafta çevre il ve ilçelerde olmak üzere ilk kez Bozüyük’te yapılan ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan 1. Hamsi ve Yöresel Ürünler Festivali’nin hazırlanmasında emeği geçen Karadenizliler Derneği’ne teşekkür etti.

 

 

Karadenizliler Derneği Başkanı Kısmet Turan’da “Derneğimiz adına Belediye Başkanımız sayın Fatih Bakıcı ve Kent Konseyi Başkanımız Osman Tekeli’ye bu güzel festivali gerçekleştirmemize yardımcı oldukları için biz teşekkür ederiz. Daha iyilerini de Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı sayesinde gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.

 

 

  Ardından toplantının önemli gündem maddelerinden biri olan 9 Nisan 2017 Pazar günü yapılması planlanan Metristepe Zafer Yürüyüşü konusunda görüşülerek etkinliğin içeriği hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Toplantıda Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Zeynep Akpınar’da Nisan ayının Otizm Farkındalık ayı olduğunu belirterek bunu bir şenlik halinde kutlama yapmak için önerilerde bulundu. Toplantıda son olarak Bozüyük Sivil Yerel Oluşumu Derneği Başkanı Veli Çelik’de olası bir afet durumunda mahallelerde afet gönüllüleri oluşturulması, arama kurtarma çalışmaları için eğitim verilmesi ve olası afet durumlarında haberleşme eğitimleri verilmesi için çalışmalara başladığını bildirdi.

 

  Toplantının sonunda Metristepe Zafer Yürüyüşü’nün yapılmasına ve Otizm Farkındalık ayında şenlik düzenlenmesine karar verildi.

Son Güncelleme: 18.03.2017 15:05
Anahtar Kelimeler:
BozüyükKentKonseyiGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle