KAYMAKAM ÜNAL ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Bilecik’in Osmaneli İlçesinde Kaymakamı Yüksel Ünal, iftar programında şehit ve gazi aileleriyle buluştu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Nisan 2022 Salı 13:37
67 Okunma
KAYMAKAM ÜNAL ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
banner15

Bilecik’in Osmaneli İlçesinde Kaymakamı Yüksel Ünal, iftar programında şehit ve gazi aileleriyle buluştu.


Osmaneli Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine şehit ve gazi ailelerin yanı sıra, Kaymakam Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Münür Şahin, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum başkanları katıldı. Programda konuşan Belediye Başkanı Şahin, "Bu akşam 11 ayın sultanı Ramazan dolayısıyla şehit ve gazi aileleri yakınlarıyla Ramazan'ı karşılama fırsatına kavuştuk. Bu nedenle mutluyuz sevinçliyiz. Zaten şu anda aramızda şehitlerimizin anne ve babaları var gazilerimizin anne ve babaları var gazilerimiz burada özellikle Kıbrıs ve güneydoğu gazilerimiz başta olmak üzere onlarla beraber bu akşam burada yapmış olduğumuz bu iftar münasebetiyle aileleriyle birlikte olduk" dedi.


Osmaneli Kaymakamlığının ve Belediye Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği iftar programında konuşan Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, devlet olarak her zaman gazi ve şehit yakınlarının yanında olduklarını söyledi.


Kaymakam Ünal konuşmasını şöyle devam etti:
"Kahramanlarımızın kendilerine olan emanetlerine ve bıraktıkları mirasa ilelebet sahip çıkacağız. Her yıl yaptığımız gibi bu yıl da mübarek ramazan ayındaki ilk iftar soframızı Kaymakamlığımızın ev sahipliğinde şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve yakınlarıyla paylaşmaktan gurur ve mutluluk duyduk. Devletimizin, bu aziz vatan uğruna gövdesini düşmana siper eden ve bir an olsun vatan savunmasında gözünü kırpmayan kıymetli kardeşlerimiz, babalarımız ve ağabeylerimizin yanında olduğunu belirtmek isteriz. Devletimizin kapıları tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi kıymetli gazi ve şehit yakınlarına da sonuna kadar açıktır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle