KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI

Bilecik'in Söğüt ilçesinde Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

26 Nisan 2021 Pazartesi 11:28
61 Okunma
KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI
banner15

Bilecik'in Söğüt ilçesinde Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.


İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer başkanlığındaki toplantıya, Belediye Başkanı İsmet Sever, Cumhuriyet Başsavcıları Çağrı Berat Eminoğlu, Hakim Yunus Emre Malak ve ilgililer katıldı. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Kaymakam Tuncer, "Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede kurumlar arası işbirliğinin sağlanması ve eşgüdüm halinde hareket edilmesi amacıyla; Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığının birlikte çalışması sonucu “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı” hazırlanmış ve bu plan doğrultusunda Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Kurumsal İşbirliği ve Eşgüdümün arttırılması amaçlanmıştır.

Bu çerçevede son yıllarda artış gösteren kadına yönelik şiddet olaylarının önüne geçebilmek için yapılması gereken konular ele alınarak sunum yapılmıştır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle