“İŞİMİZ MİLLET GÜCÜMÜZ BOZÜYÜK”

Bozüyük Belediyesi tarafından Tekke Mahalle’de yapımına başlanan Mahalle Konağı’nın temeli törenle atıldı.

10 Şubat 2014 Pazartesi 08:03
1890 Okunma
“İŞİMİZ MİLLET GÜCÜMÜZ BOZÜYÜK”
banner15

Bozüyük Belediyesi tarafından Tekke Mahalle’de yapımına başlanan Mahalle Konağı’nın temeli törenle atıldı.

  Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı’nın “Her Mahalle’ye bir Mahalle Konağı Projesi” kapsamında ilki Çarşı Mahalle’de ikincisi Yeni Mahalle’de yapılan Mahalle Konakları’nın üçüncüsünün temeli Tekke Mahalle’de düzenlenen törenle atıldı. Tekke Mahalle Söğüt Caddesi üzerinde yapılan temel atma törenine Bilecik AK Parti Milletvekili Dr Fahrettin Poyraz, Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları ile mahalle sakinleri katıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen temel atma töreninde konuşan Başkan V. Bakıcı Belediye Başkanlığı görevine atanmasının ardından bir yıllık görev süresince Bozüyük’ün her mahallesine hizmet etmek için var gücüyle çalıştıklarını söyleyerek “en önemli eksiklerimizden biri; bugün kendi vatandaşımızın otobüslere çevre yolunda inip bindiği,  yaklaşık olarak 20 yıldır terminali olmayan 60 bin nüfuslu bir şehirde yaşamaktayız ve bunun nitekim projelerini bitirdikten sonra temelini attık. Allah nasip ederse de mart ayı içerisinde açılışını yapacağız. Yıllardır baktığımız zaman Berlin duvarı olarak adlandırılan orta refüjümüzle ilgili bir çalışma başlattık. Burası bizim Bozüyük’ümüzün vitrini demektir. Bu vitrinimizle ilgili olarak güzel bir çalışma yapalım dedik ve yeşillikler içerisinde Bozüyük’ün o köhne görünümünü bitirmek için çok süratli bir şekilde çalışmalara başladık. Hizmet bitti mi? Hayır, hizmet hiç bir zaman bitmez. Çünkü biz sadece milletimize hizmet için bu yola çıktık.  Allah nasip ederse de sizlerin takdirleriyle ve desteğiyle de bu görevimize devam etmek istiyoruz” dedi. 

Başkan V. Bakıcı’nın ardından söz alan Milletvekili Dr Fahrettin Poyraz şöyle konuştu; “Bizim millete hizmet etmekten başka bir amacımız, gayemiz yok.  Milletimizin gücünün farkındayız. İlçelerimizin, illerimizin, ülkemizin potansiyelinin farkındayız. Milletimizle birlikte yol aldığımız zaman neler yapabileceğimizi çok iyi biliyoruz. Derslerimize de iyi çalışıyoruz. Aslında bu yapılan 1 yıl gibi kısa sürede başlanılan ve bitirilen, devam eden projeler Ak parti kadrolarının hizmet için ne kadar hırslandığının da bir göstergesidir. Neden 10 yıllardır yapılmayan şeyler 1 yılda yapıldı, İşte burada bir uyum var, burada bir irade var, burada bir çaba var, burada bir samimiyet var, burada bir dürüstlük var, burada bir gayret var. Ve sonuçta hep birilikte üretilmiş olan bir hizmet var. Ve bunların da devamı gelecek”

Milletvekili Poyraz 2014 yılı yatırım programına alınarak Bozüyük’e yapılacak 1500 kişilik kapalı spor salonunun müjdesini vererek Gençlik spor bakanlığı olarak yapılacak modern kapalı spor salonunun Bozüyük’te Tekke Mahalle’de yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Konuşmaların ardından dualar edilerek temel atılırken programın sonunda misafirlere pilav ikramı yapıldı.

Son Güncelleme: 10.02.2014 08:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle