İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Servet Çetinkaya, devir teslim töreninin ardından göreve başladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
28 Eylül 2023 Perşembe 13:21
32 Okunma
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Servet Çetinkaya, devir teslim töreninin ardından göreve başladı.


 

Eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin ve bu görevi yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşadığını belirten Çetinkaya, "Eğitime, geleceğimizin büyükleri olacak çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına bizleri bu göreve layık görenlere şükranlarıma arz ediyorum” dedi.
Tören sonrası İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Servet Çetinkaya, “Değişim ve dönüşümü yakalayan, bilgiyi üreten, araştıran ve analiz eden, madde ile manayı birleştiren bir nesil yetiştirme gayretimizi sürdürecek, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve eğitim yöneticilerimizin farkındalık ortaya koyan çalışmalarına destek vereceğiz. Türk Milli Eğitim ilke ve hedefleri ışığında amacımız, nesil yetiştirmenin 'medeniyet inşasını sürdürmek' olduğu bilinciyle öğrencilerimizi sadece akademik bilgilerle donanmış değil milli ve manevi değerlere sahip sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif yönleri de gelişmiş bireyler olarak yetiştirmeyi önceliklerimiz olarak görüyoruz. Göreve başlarken eğitime değer katan yönetici, öğretmen ve personelimize bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunar, geleceğimizin ümidi olan sevgili öğrencilerimize başarı ve kolaylıklar dilerim” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
BozüyükMilliEğitim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle