İLÇE BAŞKANI GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ!

Yeniden Refah Partisi Pazaryeri İlçe Başkanı Orhan Mergen görevinden istifa ettiğini duyurdu.  

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Temmuz 2023 Çarşamba 11:25
1775 Okunma
İLÇE BAŞKANI GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ!

Yeniden Refah Partisi Pazaryeri İlçe Başkanı Orhan Mergen görevinden istifa ettiğini duyurdu.  


 

Pazaryeri İlçesinde Yeniden Refah Partisi'nin kurucu üyesi olan ve 2019’da partisinin kurultayında ilçe başkanı seçilen Orhan Mergen görevinden istifa etti. İstifa gerekçesini işi gereği yurtdışında çalışmasından dolayı olduğunu belirten Orhan Mergen”2019 yılından beri kurucu üyesi olduğum ve ilçede Başkanlığını yürüttüğüm Yeniden Refah Partisi Pazaryeri İlçe Başkanlığından Yurtdışında çalışmamdan ötürü istifa ediyorum” ifadesinde bulundu.
Bu istifanın Yeniden Refah Partisinden bir ayrılık olmadığını vurgulayan Orhan Mergen, bundan sonra da aynı heyecanla partisinin çatısı altında Genel Başkanları Muhammed Fatih Erbakan kararları doğrultusunda Pazaryeri ilçe yönetiminde yer alacağını ve partisine destek vereceğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
İstifaParti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle