GÖLPAZARI'NDA HALI SAHA YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde bulunan mevcut halı saha yenileme çalışmaları tamamlandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Mayıs 2023 Perşembe 11:52
36 Okunma
GÖLPAZARI'NDA HALI SAHA YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
banner15

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde bulunan mevcut halı saha yenileme çalışmaları tamamlandı.


Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer’in özel olarak ilgilendiği halı saha çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Çalışmalar sonrası alanda inceleme yapan Başkan Suer, ilçeye kazandırılan spor tesisleri hakkında bilgi verdi.

Yaz geldiği zaman ilçe halkının tüm spor branşlarına rahatlıkla ulaşabileceğini belirten Başkan suer, “Mevcut halı sahamız baştan aşağı yenilendi ilave 2 adet yeni halı saha, gençlik merkezi, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortu, yarı olimpik kapalı yüzme, spor tesisleri kafeteryası Gölpazarı halkımızın hizmetine sunuldu. Halı sahamız çok yıpranmıştı hatta neredeyse kalmamıştı. Bizler de üzerimize düşen vazifeyi yerine getirdik yeni bir proje hazırlayıp gençlerimiz için hemen harekete geçtik” dedi.
Açıklamasının ardından Başkan Suer, halı saha civarında ikamet eden bazı vatandaşlarla sohbet etti, kendisiyle fotoğraf çekinmek isteyen gençlerin isteğini de kırmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle