FENERBAHÇE DAVET ETTİ

1308 Osmaneli Belediyespor U-11 futbol takımı 'U-11 Cumhuriyet Turnuvası' katıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
03 Kasım 2022 Perşembe 12:23
387 Okunma
FENERBAHÇE DAVET ETTİ

1308 Osmaneli Belediyespor U-11 futbol takımı 'U-11 Cumhuriyet Turnuvası' katıldı.


 

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün ev sahipliği yaptığı “U-11 Cumhuriyet Turnuvası” organizasyonuna 1308 Osmaneli Belediyespor U-11 takımı davet edildi.

Turnuva organizasyonuna katılan 1308 Osmaneli Belediyespor U-11 takımı sahada maç yaparak güzel vakitler geçirdi.

Davet edildikleri için çok mutlu olduğunu belirten Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Fenerbahçe Spor Kulübümüze ev sahipliği ve bu güzel organizasyona kulübümüzü davet ettiği için çok teşekkür ediyoruz. Sporcularımızın gelişimine ve özgüven kazanmalarına büyük destek olan bu tür organizasyonlar ilçemizin tanıtımında değer katıyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MaaşAllah 2022-11-04 11:58:23

Osmaneli bir spor dünyasıdır. Sokatta yürüseniz her adımda bir dünya veya avrupa şampiyonuna rastlarsınız. Futbolda her yıl profesyonel takımlara onlarca futbolcu gidiyor. İsteseler 3 yılda süperlige çıkarlar. Bizim yapılan haberlerden ve reklamlardan anladığımız bu. Çünkü; Dünya şampiyonası elemelerinin daha 1. basamağında kürsü yapan biri için, ''Dünya şampiyonasına katılımda birinci oldu'' haberi yapılırsa , bizde bunu böyle anlarız. Evet çabalar var. Gayrette var. Takdir bunun için. Gerçekleride görmek gerek

Avatar
Cimbom lu 2022-11-04 22:34:05

İyi de orası fenerbahçe tesisleri değil ki fenerbahçe nin 3 yıldızı var orası Halley fabrikası mı

banner22

resim yükleresim yükle