EŞİNİN YERİNE SEÇİLDİ

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde görevden alınan köy muhtarının yerine, seçimlerde aday olan eşi rakiplerine fark atarak köy muhtarı seçildi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
06 Haziran 2022 Pazartesi 12:20
908 Okunma
EŞİNİN YERİNE SEÇİLDİ
banner15

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde görevden alınan köy muhtarının yerine, seçimlerde aday olan eşi rakiplerine fark atarak köy muhtarı seçildi.


Pazaryeri'ne Burçalık köyü Muhtar İbrahim Demir’in devam eden mahkemeleri nedeniyle görevinden alındı. Üç adayın yarıştığı yeni seçimde, eski muhtar İbrahim Demir’in eşi Sabriye Demir köy muhtarı seçildi. 69 seçmeni bulunan Burçalık köyünde 54 seçmen oy kullanırken, sandıktan Sabriye Demir’e 27 oy diğer adaylar Sedat Kurucan’a 19 oy, Hilmi Mut’a 6 oy çıkarken 2 oy da geçersiz sayıldı.


"Her zaman ablamızın muhtarımızın yanındayız"
İlçede ilk kez kadın muhtar seçilen Sabriye Demir’e ilk tebrik İlçe Belediye Başkanı Zekiye Tekin oldu. Tekin, “İlçemizin tek muhtarı olarak Sabriye Demir ablamız seçildi. Köyümüzün kadınları muhtemelen Sabriye ablamıza sahip çıktı. Hayırlı uğurlu olsun, hayırlı hizmetler vermeyi nasip etsin.

Biz de belediye olarak her zaman ablamızın muhtarımızın yanındayız. İlçemize ve Burçalık köyümüze hayırlı olsun” diye konuşurken bir sonraki seçimlerde kadın adayların artmasını istedi.


Muhtar seçilen Sabriye Demir de bir kadın olarak köylerine muhtar seçilmekten mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 06.06.2022 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle