DEVAM EDEN YATIRIMLARI İNCELEDİ

Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı ve yanındaki heyet Bozüyük ilçe merkez köylerinde gerçekleştirilen yatırımları inceledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
09 Ağustos 2022 Salı 11:50
530 Okunma
DEVAM EDEN YATIRIMLARI İNCELEDİ
banner15
banner18

Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı ve yanındaki heyet Bozüyük ilçe merkez köylerinde gerçekleştirilen yatırımları inceledi.


Genel Sekreter Seda Bayrakçı; Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Akil Şahin, İl Genel Meclisi üyeleri Mesut Çetin ile Erdinç Gesge, birim müdürleri ve teknik personel ile birlikte kentte ki yatırımları yerinde inceledi.

Bayrakçı, Bozüyük İlçesi köylerinde ziyarette bulundu. 2022 yılı KÖYDES programı dahilinde gerçekleştirilen içme suyu hizmetlerinden, Bozüyük İlçesi Dombayçayırı, Yeniüreğil ve Yeniçepni köylerine yapılan her biri 50 ton kapasiteli yeni modüler prefabrik gömme depolar ile Darıdere köyüne yapılan 25 ton kapasiteli yeni modüler prefabrik biriktirme depo ve terfi hattı çalışmalarını inceledi.


 

Ayrıca köylerde İl Özel İdaresi kaynakları ile yapılan yol hizmetlerinde Dodurga Erikli yolunun PMT işleri tamamlanan 6km’lik kısmında BSK asfalt kaplama çalışmaları ile Göynücek Düzağaç Dombayçayırı köy yollarının asfalt bakım onarım çalışmalarını inceledi.


 

Bayrakçı çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini bildirerek biten çalışmaların vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükleresim yükle