DERECE YAPAN SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, taekwondo branşında çeşitli yarışmalarda önemli dereceler elde etmiş başarılı sporcuları makamında ağırladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Temmuz 2023 Salı 11:42
51 Okunma
DERECE YAPAN SPORCULAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, taekwondo branşında çeşitli yarışmalarda önemli dereceler elde etmiş başarısporcuları makamında ağırladı.


 

Başkan Bakkalcıoğlu Türkiye Şampiyonu ve Dünya 5'inci olan Alper Tuncay, Türkiye Şampiyonu Altuğ Gesge, Türkiye Şampiyonu ve Dünya Başkanlık Kupası ikincisi Neslişah Ençok ve Antrenörleri Gökalp Yıldız ile bir araya geldi. Sporcularla görüşerek sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu antrenörlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gençlerin elde ettiği başarılardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bakkalcıoğlu, sporcuları tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Öte yandan Başkan Bakkalcıoğlu ziyaretin sonunda başarılı sporculara çeyrek altın hediye ederek ödüllendirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle