ÇAMYAYLA KÖYÜ’NE İÇME SUYU DESTEĞİ

Havaların kurak geçmesi ve geciken yağışlar nedeniyle içme suyu sıkıntısı yaşayan Çamyayla Köyü’ne içme suyu desteği Bozüyük Belediyesi'nden geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Aralık 2020 Cuma 12:33
177 Okunma
ÇAMYAYLA KÖYÜ’NE  İÇME SUYU DESTEĞİ
banner15

Havaların kurak geçmesi ve geciken yağışlar nedeniyle içme suyu sıkıntısı yaşayan  Çamyayla Köyü’ne içme suyu desteği Bozüyük Belediyesi'nden geldi.

Depolara gelen suyun yetersiz kalması nedeniyle su sıkıntısı yaşayan köylünün mağdur olmaması için, Bozüyük Belediyesi ekipleri arazöz ile köyün içme suyu deposuna temiz su taşıdı.

Depoyu tamamen dolduran ekipler, Bozüyük Belediyesi olarak çevre köylerde yaşayan vatandaşlar için her zaman görevlerinin başında olduklarını bir kez daha gösterdiler.

  

Köyde yaşayan vatandaşlar yapılan su desteği nedeni ile Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na ve Belediye ekiplerine, teşekkür ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle