BİSİKLETLERİ İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARA DAĞITTILAR

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yaptığı çalışmalarla her daim ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan Güneşspor Kulübü Yardımlaşma Grubu örnek bir projeye daha imza attı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Haziran 2021 Pazartesi 13:11
172 Okunma
BİSİKLETLERİ  İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARA DAĞITTILAR
banner15

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yaptığı çalışmalarla her daim ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan Güneşspor Kulübü Yardımlaşma Grubu örnek bir projeye daha imza attı.


Bozüyük Güneşspor Yardımlaşma Grubu üyeleri hayırseverlerin ihtiyaç fazlası olan ve kullanmadığı ancak kullanılabilirliği olan 2-14 yaş aralığına uygun bisiklet, itirgit, scooter, paten ve kaykay gibi ürünlerini topladılar. Bakım ve onarımı yapılan bu ürünleri ihtiyaç sahibi olup çocukları olan ailelere dağıtılarak bu ailelerin yüzleri güldürüldü.

Aynı zamanda doğru orantıda milli ekonomiye katkı sağlanmış oldu. İlk kez bu ürünlere sahip olma mutluluğu yaşayan aileler çocuklarıyla birlikte bu mutluluğu doyasıya yaşadılar. Kulüp Başkanı Ümit Kök böyle güzel bir çalışmaya aracılık etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Ümit Kök, “Bugün ki etkinliğe destek veren tüm hayırseverlerimize teşekkürlerimizi sunarız. Bu ve buna benzer etkinliklerimizin devam edeceğini ifade ederek destek ve katkılarınızı beklediğimizi belirtmek istiyorum. Ayrıca bu ürünlerin bakımının yapılması ve ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırılmasına vesile olan grup üyelerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle