BAŞKAN YAMAN, KAMU ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Belediyeler Birliği aynı zamanda Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, görev başındaki kamu çalışanlarıyla bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
03 Ocak 2023 Salı 12:51
26 Okunma
BAŞKAN YAMAN, KAMU ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Belediyeler Birliği aynı zamanda Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, görev başındaki kamu çalışanlarıyla bir araya geldi.


Bayırköy Başkanı Mustafa Yaman, jandarmada ve 112 acil hizmetlerinde görev yapan personelleri ziyaret etti. Görevli personeller ile sohbet eden Başkan Yaman, çalışmalarını yerinde inceledi. Talep ve isteklerini dinleyerek problemlerin çözümüne dair çalışma yapacağını belirtti.


Yeni yıllarını tebrik eden Başkan Yaman, “Bizlerin sağlığı ve güvenliği için gece gündüz demeden görevlerinin başında olan 112 Acil hizmetlerinde görev yapan kardeşlerimizden ve Jandarmada görev yapan kardeşlerimizden Allah razı olsun. Yeni yıllarını tebrik ederek çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.
Başkan Yaman’a ziyaret sırasında Bayırköy AK Parti Belde Başkanı Samet Er ve Bayırköy AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şükran Ünal eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle